Thursday, December 31, 2009

How are you?

it's weird when i told my ex wat happen to me past 2 years,
who were i in and out of love with,
but im glad thou,

he suddenly care for me,
as a friend k,
he neva tot i had a rough life,was i?
agak la kot,
my lovelife was horrible,nothing work out.
dunno where it went wrong.
but now,
i cant even recall wat had happen until i told him everything.
im so over the past!

happy new year!i wish i wud live peacefully nex year and so on!
i dun wan any problems with anyone.eva again!


peace no war y'all!!

Friday, December 18, 2009

Bukuan hati.

da lame terbuku lam hati aku neh,
hari2 aku fikir,
bley buat novel beribu muka surat da kot.
hehehe.

aku terfikir,bile la nak berisi sket!
aku kurus tahap orang bley panggil batang kayu,
takpun,
stranger baru kenal leh bagi nasihat suh mkn byk2,
apekan lagi sedara mara aku.... -.-'

nak suh aku MAKAN BANYAK??
xpayah laaa...bukan nye ak takde selera,terlebih selera ade r,
nasi adalah makanan kegemaran aku,
sehari kena makan sekali atau due atau maybe tiga..hehehe
lapa jer,cari makanan,lapa,makan,lapa,makan.pastuh tido..hahah
klu orang cakap aku kurus sangat ke,batang kayu ke,suh makan banyak2 ke,
nak tau aku watpe?
aku cakap.."ikut ske ati aku r,bukan nye ak nak jadi kurus keding!!*&*%^&7$#$!!"
tettttttt..salah!!
aku :) senyum jerrr...senyum kambing tak ikhlas..heheheh..lam hati...tettttttt hanya Tuhan yg tahu..huhu

sebenarnya kan,
mengata orang,
cth 1:"weh,kurus gler ko,xmkn ker?xya2 r diet,laki tgk pon xlalu",kata A kepada B yg kurus keding

adalah menyakiti si B sama seperti jika,
cth 2:"weh gemokkk!",kata A kepada C yg gemuk

turut menyakiti si C,
so mcm,
aku paham perasaan orang yg agak berisi neh bile orang kata diorg gemuk,
dan perangai orang mcm si A neh,
blh membawa kemurungan kepada si B dan C.
morale down cm orang putih kate...

paling xle blaaa..
ade gak orang jeles ngan aku yg keding,
padahal lam hati...xde nye nak kurus cam aku,
yea diorg jeles sbb aku takya diet..duhhh~
tapi btol gak kot,xya diet!makan je sesuke hati,
berat mantainnnn~
har3

aku ingat nak tambah 5 KG cuti neh,
tapi,susah seperti yang disangka...
hahaha
takpe lah,
perlahan-lahan la ye..
bukan aku yang nak kurus,
dah memang ketentuan Ilahi,
sampai masa nanti,berisi la sikit..
janji sihat walafiat.
ameeeen~



p/s:aku post neh bukan sebab ade orang mengata ke apa ke,aku tak simpan lam hati pon,neh sebab baju yang aku bli,ak takut nak pakai sebab aku kurus keding...hehhh(moral down)


Friday, December 11, 2009

Free & Peaceful.

i donno how to write bout what i feel right now,
but i do feel free & peaceful,
my life is getting better,
and i feel free coz im single,young,matured?,attractive?hahah
and ive got nobody on my mind,
i have better things to think about,
i let go all those rubbish thoughts,
i got over all my past on my bad relationships,
i dun feel like i need someone,
i dun feel lonely coz i have my family and frens by my side,
dat really makes me happy,
and i dun have to think bout my feelings,about love,bout anyone,
coz i know i dun have any yet.. :)

can i use the word content?
coz that's wat my life is right now
i wish it would stay like this forever,
ops,somehow i need to get married, not single forever. :D



Tuesday, December 8, 2009

Duit duit,dimana ko duit.

petang tadi,around 2 30pm.aku pegi berjumpa sorang member neh yang nk kenalkan aku dengan stu bisnes baru.bisnes neh bley dikatakan MLM(multi level marketing),ak da tau surface sket2 sal bisnes neh. interested la kan,tuh sanggup pegi lepak ngn mmbe(da join) dgr sume penerangan die.seyes,aku interested gler,tapi ade ragu2 gak r.xnak r excited sangat sebab aku tau parents ak mesti tak stuju.so,aku cool je la.balik umah aku citer kat mak aku.memang r produk die bes,dapat tolong budak2 skolah score A upsr ngan pmr.tapi,lepas 2-3 jam,aku ade was2 lak.sebab die macam sistem piramid ade branch sume.lg rmai org bwh kita lagi bnyk duit kita dapat.mule2 pikir sal produk tuh halal la,dapat tolong budak2 sume,tapi pk2 aku aim kat mane sbenarnya?stakat jual program tuh aku suke la,stuju sangat,klu ak jadi budak skolah pon aku nak cemerlang.namun begitu,klu cari dealer under aku sendiri aku da kurang pasti,kena kembang kan carta aku,den accumulate money from others,da jadi len kot..bukan bisnes da tuh,macam skim cepat kaya la kan.sebab bila da kmpul rmai org,aku leh duk goyang kaki,duit masuk jeee lam akaun.huhh!!lepas berchit-chat ngan ayahku,btol pe kate bliau,duit skit tape jnji halal n berkat.however,i love the score A program not the business part.


Astaghfirullah..


terleka seketika kerana wang!sungguh aku sedang mencari wang neh.aku dah la ade sindrom,'angkakaunbankxlesikitapiskeblanje'.fuhhh.panjang tuh.


so,dengan hasil penjelasan ayah aku,aku stuju 100% dengan kata2 beliau.ayah aku pon offer modal untuk bisnes aku,hahaha,no interest kayy..kna byr blk modal je.kikiki.sekarang aku smangat bisnes aku balik!!nak cari new items lak yang tade orang buat online lagi.lampu mentol da menyala,membara neh harharhar.mule2 ingat nak keje je,due tiga hari nih duk job hunting je.alang2 ade mase lagi sbulan lebih neh,leh la keje kan.tapi ak bukan nye jenis komited makan gaji,aih xsnggup nk tggu sbulan baru dapat duit.hohoho.


eventhough,money is not everything but everything needs money,we should seek for Allah's blessing in every penny we earn.



kaf-ba-ro-kaf-alif-ta-num

Monday, December 7, 2009

Bersiri.


Siris-Siris yang aku sedang ikuti:


Ugly Betty






Season 4

my rating: 9.5/10



sekarang menunggu turn untuk dlod episod 8.


The Big Bang Theory






Season 3


my rating: 9/10 

aku lagi ske big bang theory dari how i met ur mother,layan series neh from season 1 lagi,memang bes!!


sekarang tunggu episod 10 utk kuar...


Gossip Girl







Season 3


my rating: 9.5/10 

haa,yang nih ramai org layan,first series english aku.hahah,before this aku layan korea,jpon n taiwan je.pas tgk series neh aku start tgk series english yg len lak.yang neh dr season 1 aku ikut,tade miss satu pon.heheh


sedang dlod episod 11 dah 50% hihi


90210


 

Season 2


my rating: 9/10


yang neh bes gak,bley lawan gossip girl r.tapi baru lagi.suke sebab ade liam yang hot gler!!



sedang tunggu episod 12 lak.kikiki



Tuesday, December 1, 2009

aku macik serabai.

sebelum cuti,
aku excited giler nak mampus,xsaba nak cuti,
macam2 da plan smpai xleh fokus blaja,
hahah,


sekarang da cuti,
aku duk umah,
rambut serabai ngan tshirt ngan suar trek or suar pape yg bkn jeans,
lepak men game phone,dlod applications,tgk tv,
dlod movie,dlod ugly betty,
tunggu gosip girl,90210 ngan big bang theory kuar,
usha blogshops ari2,
check email hari2,
facebook hari2,


yang peliknya,
aku sangat malas kuar rumah,
slalu nye cuti ade je plan kuar(sebab nga saving pas bli fon),
sekarang takde unless ade org invite,
nasib bek,ade gak org nk ajk aku kuar,
aku sangat super malas untuk ajak org,sebab aku malas nak kuar..
so klu org ajak tuh,
ble da say yes,nak taknak kena kuar gak,


yang pasti nya,
aku nak gi genting highlands!!
ngan kawan2 skolah lame..
tym raye ritu enjoy gler ngan diorg walaupon lame da tak jumpe,
tapi bes2,
kadang2,kawan-kawan yang kte tak braper rapat,tapi ble jumpe blk bley lepak,borak cam dulu2 tuh la kawan sejati...
daripada,kwn yg kte anggap baik,tapi ble renggang or cuti ke,den jumpe balik dah jadi awkward or da tak rapat.pelik kan?

dat's lifeee~


baru ku sedar,
cuti tuh 2 bulan kot!!
tak kan nak lepak golek2 atas katil,
golek2 atas sofa depan tv jerrrr...


aku nak nek kan berat badan,
so mkn la banyak2 kan,
tapi dah makan banyak,
mak aku kate kena la exercise...
aku patut mule exercise kot,
esok swimming jummm!!


tibe-tibe~~~
semangat tanak bazirkan cuti datangggg.
oh sungguh!
aku tanak biar ia berlalu begitu saja!



well sok pagi go swimming,
den kazen nak datang men keybod,
bley blaja dari die,
den got a bisnes meeting at nyte,
hmm a good start after a long deeeeeeeeep sleep,
yeahhh!!



i believe there is no better place than home :)



Saturday, November 28, 2009

OMG!

i jus notice a fren of mine,
a fren i barely knew la,
he changed his relationship status to sum1 else,
not to dis fren of mine,
OMG!
i didn noe~
he met sum1 else very fast i guess,
even after they hv been together for more den 3 years...

i hate dat guy now,
but i have no right,
its their life,
i can see my poor fren is in vain,
coz i noe,
he was the love her life,
she tot of marriage,a great famili with him,

now im scared,
its not the first tym i've heard this kind of story,
but many2 times already,
i dun wanna have dat kind of relationship,
which u love so much,
which u wud talk about everyday,
then u lost it in a blink of an eyes,
'love can change',
dats all i noe..

i also noe,
girls are not strong when handling with break ups,
they will show that they r strong,
but deep inside,
huhuhu,
only God knows,
but im sure,
my fren is recovering!!
she has lots of back ups!!


Let's us GIRLS show some GIRL's POWER!!

hehehe...

p/s:no man,no cry..

Friday, November 20, 2009

nothing much.

takde benda sgt nak update,
bz ngan exam,
hell weeksss!!
i guess,
dat wat makes being a student different than those whose not,
(sedapkan hati)

i have so many plans,
genting!mrsm gathering!shoppin wit the mader!
openin another blogshop?alredi have it,tp tak official bukak lagi,no items yet,
but im clearing all my old stuffs (vintage?),
which still in good condition,

and2,
can't wait to touch my keyboard,
im sure gonna learn lots new songs,
i wish i cud learn playin keyboard properly.huhu.
but the lessons cost so much (ps:im broke!)

hmm
i was chattin with my dearest fren,
she was a very good fren of mine since in mrsm,
every sem break,we hang out,
sad news,
she's flying to Germany this january,
arghhhhh~
cant belive time passd so fast,
now shes leaving me..
sungguh sad :(
but shes goin to further her study not to play aroun..

i donno y,but i felt like im losing so many frens dat are closed to me these days.
haih~





*guess where she is?hehehe

Sunday, November 8, 2009

1st post via iPhone


Hari kedua,
Mcm2 app ak letak.seronokkk!
Akhir nya mjadi milikku...~
Test uplod pic:



Neh gmbr bfast pgi td




Pg td jugak,grading adikku,ayub

- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, November 5, 2009

Great lesson learned !

i've met many people these few days,
either good or bad,
and also collaborating with stranger i neva met,
we just talk n chat as if we've met for years within dis two days,

at last,
we won and we got back what is ours,
and we got a great lesson and experience,
and i got new friend,
whos i neva tot of having or meet,
but thanks to him,
everything settled,
i dunno what happen next,
i guess it is good bye between me and him,
he got his own life and i got mine.

for me,
this is a very good experience and i will never forget it eva!
i really want to see those ppl who helped me
and treat them to dinner or hang out,
especially this new fren of mine,
but i noe we r far away and from different world,
howeva,im glad we get to noe each other.
:)


thank you,thank you so much!
May God bless u owayss!

Tuesday, November 3, 2009

wat a day~

today,
is the day il never forget in my life.


it's weird,damn freaky,
but yes,
a very great experience to me.
in good or bad way.


life must go on~

Monday, November 2, 2009

ketagihan membeli-belah.

aku tau,
ramai pompuan de masalah same cam aku,
tapi aku pon tau mereka boleh kawal,
aku tak boleh,
boleh tuh boleh,
tapi sekejap jer,
pastuh balik kepada asal,
dalam hati aku cani r,
"klu xbli kang nyesal lak blk t" (situasi di luar)
"klu xbli kang ade org len ambik,pstuh takde restock da"(situasi di bilik-online)

huhu..
nak dekat2 exam neh lagi la ketagih nya,
ye bagi aku,
bila shopping atau membeli belah nih,
aku lupa semua benda,(xingat dunia la katakan)
dan keadaan aku masa tuh terbaik la,
paling bahagia,sangat bahagia~
hahaha

orang kata kat utp takda benda,
cane mau shoppin,
tapi aku still ade internet,
online shopping wes!
ya transfer duit gune cimbclicks,
sok luse brg sampai kat blok O,
senang kan?
barang2 pon tade la mahal,tapi bila da banyak mahal gak kot jadinya.
aku da spend hundreds kot online.heheh
tapi stakat neh xde kena tipu or menyesal lagi la,
sume puas ati!
kadang2 better than expected.
sbb tgok gamba je kn,tiba2 brg sampai.perhhhh~

sekarang neh matlamat aku satu je,
cuti neh nak clear barang2 aku.
jual sume yang tak pakai or tak penah pakai.
heheh
sambung bisnes aku yang tgh on hold tuh
dapat duit,bley shopping barang baru.hehe.
shopping tetap di hati,
better than having boyfren kot (sebab aku single hahar)

apa aku mengarut pon aku tatau,
sekarang tgh tggu barang 'paling mahal' ak nah bli.
insyaAllah sok sampai.yeehaaa~


 showing off sumthing dat i bought TODAY.



*the red shoes,hihi


Tuesday, October 27, 2009

Ketika Cinta Bertasbih...

Krisdayanti-Menanti Cinta Ost Ketika Cinta Bertasbih

sejak lama aku berdiri
dalam sepinya rongga hati
tak satu pun burung
mampu menjawab
 

hanya padaMu ku bertanya
lewat setiap sujudku ini
siapa kah nanti
cinta untukku


wahai penilai hati lihat batinku
nyaris bernanah karna luka tersayat
merana menantikan cinta dan kasih hidupku

rahasia itu hanya Kau yang tahu
namun aku tak mau jadi tuna cinta
tuntun hatiku dalam sabar menanti jodohku



rahasia itu hanya Kau yang tahu
namun aku tak mau jadi tuna cinta
namun harus ku ikhlaskan nasib cintaku pada Mu



suke lirik lagu neh,
ye aku pon ade saat nak tau sape la jodoh aku,
sape la teman hidup aku,
kadang-kadang tak sabar gak,
boring la hidup sorang2,
sunyi....

however,
as usual,
aku percaya pada JODOH!
heee~
wait for the best from Allah :)

Sunday, October 25, 2009

The Seldom part of me;

Seldom,
i wish i never like him.


Seldom,
i wish he likes me too.


Seldom,
i thought he cares for me.


Seldom,
i don't know him.




Seldom,
i don't want to miss him.




Seldom,
i hate him.






Seldom,
i wish he felt the same way.



Seldom,
i hope for US to happen.






whatever the Seldom(s) are,
i realize im very weak in relationship,
i donno how to flirt,donno how to confess,donno how to work things out,

so,i'll just continue my life waiting,
maybe he's not the one.
:)

Tuesday, October 20, 2009

saya berpenyakit.

penyakit neh sangat susah nak diubati,
dia start ngan huruf M,akhir ngan huruf S,tengah2 huruf L,
aishh.
susah betol hidup kat universiti,
penyakit neh suke kat budak universiti cam saya.
bila da nampak kesan,baru la menyesal,
saya perlukan ubat R,
biar cepat skit sembuh.
final pon da nak dekat.


boleh2,tade hal lah!
jum study rajin2!


;)





Sunday, October 18, 2009

oh blue sands...

 


"Yuna - Blue Sands."

 

Oh blue sands, can you tell me if I ever be happy?
Oh blue sands, can I stay here forever?
Oh blue sands, can you make them all go away?
Oh blue sands, what are you doing in my hair?

And everything will get better if I stay for a while
And we’ll find another way to be happy one day
And everything will get better if you hold on for a while
And the sea come and sweeps us away from here

Oh blue sands, will I ever get to marry my handsome friend?
Oh blue sands, can you make them understand?

And everything will get better if I stay for a while
And we’ll find another way to be happy one day
And everything will get better if you hold on for a while
And the sea come and sweeps us away from here

Oh blue sands, I don’t want to go up there and pretend
I’m okay

I don’t hate you anymore
I don’t hate you anymore
I don’t hate you anymore
I don’t hate you anymore

I don't hate you anymore for the way you remind me of the person I cannot be
For the things I cannot have
I don’t hate you anymore when I look at you
All I see is the blue waves coming to get me and take me away

I don’t hate you anymore for the way you remind me of the things I cannot have

Oh blue sands will I ever get to be like you.




12 10 09


hari yang bersejarah.
sepatut nye 11 10 09
tapi ditunda keesokan hari nya atas kesilapan pihak hotel.
pape pon tetap bersejarah bagi aku,
sebab aku nyanyi solo berlatar kan muzik kwn2 aku men.
cam mimpi pon ade.
sebbek aku tak gelabah.
berjaya melepasi halangan gelabah aku.
insyaAllah pasneh aku ley present utk pcs dengan penuh konfiden.
takda harapan nak jadi glamer pon,masuk af ke,talent search ke,memang tak layak pon.
ini sekadar suka suki la org kata,meriahkan majlis.menvariasikan persembahan malam tuh.khas buat budak2 civil 07/08.
sebagai kenangan aku nak post video kat sini.tapi tak amek lagi ngan dedeng video tuh.
memang seronok lah malam tuh,satu event civil yang berjaya!aku happy sangat,dapat amek gambar rmai2,baju lawa2,konvoi,makan sedap,nyanyi,muzik,selawat,raya,civil :)



 


*sempoi jek backdrop






*miss perpel



 


*arkk arkkk~~



 

 

*make up paling hebat by izzah dak sbelah rumah


 

*gambar ramai2



Wednesday, October 14, 2009

Lari lah..

klu ko rase lari tuh lagi baek,
boleh buat ko happy,

pergi lah,
lari jauh-jauh dari aku,
aku tak larat da nak kejar,
so aku tunggu je kat sini,
aku tunggu...

: (

Tuesday, October 6, 2009

mood 9 50 malam.


 Mood aku skrang camni lah,
cam lagu the fray-never say never.
layan gile lagu neh,tgh duk repeat2.

aihhh.
test probstat sok!!study2!!




The Fray-Never say NEVER !

Some things we don't talk about
Rather do without and just hold the smile
Falling in and out of love
Ashamed and proud of, together all the while

You can never say never
While we don't know when
But time and time again
Younger now than we were before

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Picture, you're the queen of everything
Far as the eye can see under your command
I will be your guardian when all is crumbling
I'll steady your hand

You can never say never
While we don't know when
But time, time and time again
Younger now than we were before

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

We're pulling apart and coming
Together again and again
We're growing apart but we pull it together
Pull it together, together again

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go

Sunday, October 4, 2009

So proud.

walaupon sakit perut,
esaimen pon blom siap!
aku ternampak sumthing kat facebook sorang rakan aku neh.

TAHNIAH!BELIAU TELAH DILAMAR!

ble turn aku?lambat lagi.....

ape yg proud nye?
aku usha2 gambar-gambar rakan aku neh.
aku nampak satu riben kecik di selendang nya.
ku tilik2,upenye tuh riben yg aku wat untuk convofair dlu!
aku,mae dan adeera buat riben kecil itu untuk dijual atau as a gift to my lovely customers.

sekian lama,
aku pon xpakai sangat riben comel itu di selendang,setelah nampak,rakan aku neh pakai untuk majlis lamaran die,aku rasa cukup gembira dan bangga!

TERIMA KASIH !

rase terharu dan diHARGAI...sob sob sob
akan aku buat lagi riben yang lebih cantek dan comey lotey,pastinya handmade ! dan takkan ada yang serupa diluar sana.heee~


Tuesday, September 29, 2009

back to school.


*antara gambar raye yg best

raya taun neh,hmm paling sakan la,wlaupon sdare mara rmai gak yg tak blk.tapi mungkin sbb dpt jmpe kwn2 lame kot.kiteorg konvoi raye due hari berturut,mlm 2nd tuh pegi lepak mkn2 n amek gmbr lak.happening gle.sume cam sporting n sempoi blake.duit raya pon agk byk,heheh.smangat blaja pon datang.huu kejap je da nk final exam.kena pulun pasneh.

pape pon,ade part sedey gak yg aku xtau pon reason die ape.aishhh.pe nk jadi pon ak xtau.Ya Allah cabaran yg besar neh,berikan lah aku kekuatan !~

Friday, September 18, 2009

Yesterday was fun.

oh smlm.
kua ronggeng pastuh bbuke kat Bangkok Grill sbelah Tesco tuh.
sedap gak.
n aku sempat lagi shop las minit.
haihhs
can't help it.
raye ke..tak raye ke..shopping tetap no1.

sejak kebelakangan nih,
aku n nisa dapat geng baru,
name die Balqis,
die bes,sempoi,n open minded,
i just knew her,but she's already like my besfren. :D
she's always honest,having nothing to hide.
so am i.
she loves music,she plays guitar..cool huh?
so am i..(except i cant play guitar lah)
but will soon.
nak blaja r.

oh ye,
kteorg decide nak perform utk diner raya civil.
hihihi.
il play the keyboard(noob gle) and balqis men gitar.
lagu nye....
jeng3...
xle gtau lagi.hahah

there's lots of thing gonna happen after Raya,
im goin to be damn bz with yec,m2s,part time bisnes and also studies.
i want to be bz,so that i dun have to think of useless thoughts dat can bring me down.
i know,
everything will change,forever i think...
i still cant figure out what's wrong,but i will soon...
then,i let everything go.
go as u wish,don't ever bother bout me anymore,and i wont bother u too.



"Time isn't what makes a friendship last...It's love and devotion that keeps the tie between souls." 







saya,Nadira,nak minta maaf tulus ikhlas dari semua yang kenal diri ini yang tak seberapa lawa,pintar,mahupun baik hati.aku pon maafkan korang semua!!ikhlas neh.
 
oh ya,
jemput datang raya.
roger2 la klu datang Dungun.
ari ahad nex week bru blk KL.
sempat lagi yg nak dtg raya kat KL.

aku pon teringin nk gi raye umah mmbe gak,
so,jemput2 lah ye.
heheh.

Tuesday, September 15, 2009

oh rendu!

rindu sangat2.
ko antara yang terpenting dlm hidup aku.top 3 yang pasti!
rindu gle kat ko.
rindu hari-hari di mana,
ko teman aku gi kelas,
teman gi pos ofis,
teman gi bank
teman gi bazar,
teman aku nangis,
teman aku jerit,
teman aku nyanyi,
teman aku makan,
teman aku jalan-jalan,
bawak aku shopping,
lindung aku dari ujan,dari orang jahat,
sejukkan aku bile aku panas,
tapi bese nye,bile ak panas ko pon panas,sebab UTP memang panas.hehe
oh ye,plg penting bawak ak balek umah!
jadi store simpan barang2 aku,hehe
ko cam segala-galanya,
ko lah boyfriend aku.yes u are!
biler aku down,
ko men lagu bes2 macam phm je perasaan aku.huhu
ko la tempat aku luah perasaan,marah,sedih,gembira...
tempat aku lari dari orang lain,
aku takle idup tanpa ko!huwaaaaa~
takpe2 seminggu jek,pas raye jumpe blk k.
im not crazy but i am missing u damn so much WSK601 !! U always there for me,wait for me k?huhuhuhu
;(

Saturday, September 12, 2009

this is my moment.

these days,
im so stress,
many tests,assigments,lab reports,
misunderstandings,
upsets,
tears,
lonely,
and a little happiness.
this is my bitterheart moment.
everyone do have theirs,not just me and it's normal.
however!
i am stronger than how i look.wahaha.
"keep ur chin up.
study!study!study!
make ur parents proud!
grab good foods and eat wateva u want!(good foods do make me happy)
neva think urself as a pathetic lonely skinny b***h!
go out and have lots of  fun(some only,not too much)!
take good care of ur fragile heart,don't be too nice,don't let others step on you!
last but not least,u are doing GREATTT!"

Keep rocking NADIRA!

:) ;) ;D :D =) =D

Sunday, September 6, 2009

balik kampung.

balik kampunggg ooooooo~ balik kampongggg~

hehe
seronok dapat pegang tiket bas.
baru bayar tadi.
masuk bilik mmp.
due member tanye,
"eh nad,asl xnek kete balik?"

aku jwb,"jauh kot nak blk terengganu nek kete......"

pjg lagi perbualan kami,
xperlu tulis semua kot.
bese la lame xjumpe.
hurm..
main point disini ialah,aku da bli tiket balik kampung!
heheh
nek bas lak tuh.
malam lak tuh.
sorang2?
ahhh
layannn~
excited dowh nek bas,malam malam,sejuk,sweater,slimut,mknan ringan,mp3,lagu2 baru,duk sbelah sape,sape lgi naek,bas ape,.....
waaaaaaaa sume ini dalam fikiran ku.

jumaat 18 september,9 30 malam.
yeeehaaaa!!~~~


selamat hari raya
:)